3 d’octubre de 2010: Inauguració de les noves dependències pel Rebost de Caritas parroquial 23.09.10 | Ajuda fraterna, Notícies |

Després d’anys de servir al guardarroba, primer, i actualment al Banc d’Aliments (El Rebost) des de les dependències de l’antiga fàbrica Sanahuja, enguany s’estrenen les noves instal.lacions a la Rectoria de Piera.

Gràcies a l’aportació de l’Ajuntament de la Vila de Piera, s’ha pogut sanejar i millorar el magatzem de la part posterior del pati de la Rectoria, de manera que serveixi per a la finalitat del Rebost d’emmagatzemar i distribuir els aliments destinats a ajuda social. Des d’aquí la mes sincera gratitud a l’Ajuntament de Piera, i, a través d’ell, a tot el poble per dotar aquest equipament que, actualment, dona suport a prop de 800 persones, i compte amb el treball desinteressat de prop d’una trentena de voluntaris i voluntàries.

Aquest proper octubre estarà plenament en servei, i la veritable inauguració serà el moment en que comenci a abastir els lots d’aliments. Amb tot, ens plau molt convidar-vos a l’acte d’inauguració i benedicció d’aquestes instal.lacions que es celebrarà el proper diumenge 3 d’octubre, a les 13’00. Allí juntament amb l’acte inaugural compartirem un senzill piscolavis i podrem conèixer de més a prop les persones i la tasca quotidiana del Rebost. L’entrada a l’acte serà per la pista de la Rectoria.

logo Caritas 1