Jornada de formació del 16 de novembre sobre l’Eucaristia. Celebració de la missa i conferència a càrrec de Mons. Joan Enric Vives, bisbe de la Seu d’Urgell 19.11.09 | Arxiprestat, Formació, Notícies |

Aquest passat 16 de novembre, al vespre es va celebrar la primera de les Jornades de Formació d’enguany.

L’encontre es va iniciar amb la celebració de l’Eucaristia a la capella de la Rectoria de Piera, amb participació de persones de les diverses parròquies de l’Arxiprestat de Piera- Capellades. L’Eucaristia fou presidida pel bisbe de la Seu d’Urgell, Mons. Joan Enric Vives i Sicilia, de profundes arrels en el nostre arxiprestat, gràcies a les moltes estades i serveis pastorals que havia realitzat a Piera i parròquies de l’entorn, i, especialment, pel temps en que fou bisbe auxiliar de la demarcació del Penedès-Anoia- Garraf i Baix Llobregat. Van participar en la concelebració diversos mossens de l’arxiprestat.

En acabar l’Eucaristia es compartia un senzill sopar, que va motivar un espai de temps més obert per compartir d’una manera distesa entre les persones dels diversos pobles.

A les 21’30 tenia lloc la conferència del propi bisbe Joan Enric sobre l’Eucaristia, amb l’assitència d’unes 90 persones.

Clica per escoltar la conferència del bisbe Joan Enric Vives:  l’Eucaristia, font i cimal de la vida i la missió de l’Església.

Clica per llegir l’esquema de la conferència a la web del bisbat d’Urgell

Clica per veure les fotos de l’acte.