La Corporación de Educación Popular… uns amics que viuen lluny! 30.10.08 | Ajuda fraterna, Notícies |

Des de fa més de tres anys, lès nostres parròquies viuen un agermanament no formalitzat, però si viscut amb una gran proximitat, amb un projecte educatiu molt engrescador, i que aporta una veritable alenada d’oxigen a una zona deprimida, al nord del Perú. És un projecte educatiu començat amb més voluntat que mitjans; amb més estimació que possibilitats, però que h anat esdevenint un projecte seriosament plantejat i que està creixent d’una manera més que meritòria i satisfactòria. Des d’aquí es mira d’ajudar a ravés de la vebda d’ampolles buides de cava, dels sopars de la fam del grup d’ajuda al Tercer Mon, i de la iniciativa personal de molts membres de la nostra parròquia. Tot és ben vingut. Ara pots conèixer el projecte de primera mà, entrant a la seva pròpia web.

Clica per enllaçar el web de la Corporación de Educación Popular (Huanchaco-Trujillo)

Clica per veure el reportatge de fotos del projecte (a mesura que en vagin arribant de noves, s’aniran afegint a l’álbum)

Clica per veure la ubicació del projecte en imatge per satel.lit.

Si vols fer arribar alguna aportació pots fer-ho a través de les parròquies de Santa Maria de Piera i de Sant Pere del Hostalets de Pierola.