ROMIATGE A MONTSERRAT.- 18 d’octubre de 2009 18.09.09 | Arxiprestat, Notícies |

Ja està en marxa la preparació d’una nova edició del Romiatge a Montserrat del nostre Arxiprestat de Piera- Capellades. Recollint la bella tradició dels nostres pobles d’organitzar pelegrinatges a la Santa Muntanya amb motius ben diversos, a l’any 2000, i amb motiu del Jubileu, s’unien les pujades a Montserrat de les diferents parròquies del nostre arxiprestat, esdevenint així un moment cordial de convivència i vivències compartides, així com de l’oferiment del nou curs tot just estrenat. Enguany serà el 10è Romiatge compartit, que s’afegeix als molts anys que sumen le spujades a Montserrat de cadascuna de les nostres parròquies.

El Romiatge d’enguany serà el proper 18 d’octubre.

Hi haurà autocars des de les diferents parròquies, alhora que moltes persones tenen l’arrelat costum de pujar a peu des de diferents punt ja habituals.

Al matí participarem com a Romiatge a la missa conventual, i, en acabar hi haurà la rebuda del P. Abat a les sales de la porteria del monestir.

Al migdia hi haurà el dinar de germanor al Restaurant del Revolt del Vent (sota el gran self-service).

A les 17’00 ens acomiadarem de la Mare de Déu al  Cambril, i emprendrem el retorn cap a cada poble.

Per inscriure-us pel dinar i l’autocar, podreu adreçar-vos als despatxos parroquials de cada poble, o als llocs habituals d’inscripció. Els preus son de 35 € per cada adult (viatge, dinar io despeses de Romiatge), i de 30 per infants fins a 6è de primària.