Sentinella de bell esguard (un treball de la Sra. Lídia Arnau Raventós sobre l’església de la mare de Déu de la Mercè de Ca n’Aguilera) 06.04.10 | Coses de casa, Material històric, Notícies |

Amb motiu de l’acte incial del 100 aniversari de la construcció de l’Església de la Mare de Déu de la Mercè de Ca n’Aguilera es va celebrar, el passat 20 de març, una conferència a càrrec de la Sra. Lídia Arnau Raventós sobre la història de ca n’Aguilera, de l’església i de la seva estructura. En el marc de la conferència es va referenciar un treball de la mateixa Sra. Arnau, anys enrere, amb un estudi detallat de la estructura de l’església. Un treball ben detallat que li va valdre el premi CIRIT de la Generaliat de Catalunya.

El treball ha estat fotografiat i posat a disposició dels interessats en aquesta web. El treball fou presentat en tres volums que, en l’arxiu fotogràfic trobareu de forma continua, tot i que cada imatge està ressenyada degudament. El treball conté l’estudi i un interessant recull de fotografies i planells:

Clica per accedir al Volum 1 del treball.

Clica per accedir al Volum 2 del treball.

Clica per accedir al Volum 3 del treball.