Sopar de la Fam, 14 de març 03.03.09 | Notícies |

Un any més es poda en marxa una nova edició del Sopar de la Fam, ja llargament arrelat a la nostra parròquia. Com sabeu els que hi heu participat, l’acte consta de diversos moments:

* En un primer moment comptarem amb l’aportació i el testimoni dels Srs. Joan Carbonell i José Antonio Zomeño, membres del Comboi Solidari d’Ajuda a l’Africa Equatorial. Ens presentaran aquest engrescador projecte que estan desenvolupant i altres iniciatives en les que estan treballant intensament. Gràcies ja avançades per la disponibilitat.

Descarrega programa

* Farem repàs de com evoluciona la construcció de la nova escola de la Corporacion de Educación Popular, a Huanchacho, Perú, a la que s’està ajudant des de fa tres anys amb les aportacions, entre d’altres d’aquest Sopar de la Fam. Podrem veure imatges del avenços de la construcció.

Pots accedir a la darrera informació clicant aquí

* Sopar de la Fam i aportació econòmica voluntària. Compartirem un senzill pa amb oli i, qui ho desitgi, podrà fer una aportació voluntària a les guardioles que hi haurà disposades, alhora que podrem compartir un temps de diàleg més informal entre tots, i amb els testimonis d’enguany.

El Sopar de la Fam es celebrarà a la Rectoria de Piera (C/ Sant Cristòfol, 30), ales 21’00 (9 del vespre).